10 Неща които няма да са тренди през 2017 година

2017-01-20 01:06:10

0 / 5 (0 гласа)

чокариИскаме винаги да сме в крак с модните тенденции, но понякога това е почти невъзможно. Всички имаме чувството, че тъкмо набрали популярност и тенденциите се сменят сякаш за ден.  Ето защо ние от Wear.bg събрахме предварително  следващите актуални акценти, за да сте подготвени. По всичко личи, че тази година ще е актуална добре забравената класическа визия. Всичко зависи разбира се от Вас, да прецените как се чувствате удобно и секси.

 

1 Идва време да се сбогуваме с любимите чокъри. Тези закачливи верижки ще останат в 2016, на тяхно място застават металните огърлици. Настоящата тенденция е комбинацията от няколко метални бижута. Например, можете да съчетаете една голяма и тежка огърлица с една или две тънки и  нежни метални верижки.

2 Бижутата с шипове. По-добре оставете тези бижута и дрехи за момента, когато отново ще са на мода. Вместо тях, към визията си може да добавите няколко различни бижута с детайли. Хубавото е, че можете да комбинирате различни цветове и материал, просто погледнете в старата кутия за позабравени бижута.

3 Естествен вид вместо контурирането. Много се захласнахме по безкрайния брой на клипчета за тежък грим и контуриране, но ще трябва да оставим наученето или поне да го използваме само за вечерни събития. На дневен ред идва естествения вид и леко мокър свеж ефект. Закупете пудра и гримове в естествени тонове, но ги ползвайте само когато е необходимо, с лек ББ-крем ще сте най-актуални, а и ще спестите много ценно време .

4 Леки вълни, вместо стегнати къдрици. Тенденцията за естествения вид се запазва и при косата. Нежните романтични вълни на косата ще най-актуални. За щастие няма вече да се налага да увреждаме косата си с маша и фиксиране с тонове лак. Можете да използвате методите за естествени къдрици без горене, а ако се радвате на естествена къдрава или чуплива коса сте щастливки и получавате бонус време сутрин.

вталени палта

 

5 Кадифето заменя денима. Кадифените дрехи ще са актуални, облеклата от деним остават на по-заден план. Те придават елегантност, блясък и шик на всяка дама. Материали като сатен, велур, туид, велур са идеални за съчетание с  кадифето. Добре е да съчетаете матов елемент, с лек блясък, когато подбирате облеклото си.

6 Класическа пола вместо туту пола. Този модел поли леко отстъпват място на класическите пола-молив и плисе. Хубавото е че те са 

универсални, подхождат на  всякакви форми, а и най-вероятно вече се намират в гардероба Ви. Винаги ще изглеждате добре, тъй като те акцентират върху краката и оформят фигурата.

7 Нежни рокли тип бельо, вместо по плътни рокли. Тези рокли бяха твърде дълго на мода, тази година ще са актуални не по-малко атрактивните рокли „бельо”.  Общото е, че и двата вида рокли оформят и подчертават тялото, но новият стил рокли  са по леки, обгръщат тялото и често имат добавена дантела.

8 Вталени палта,  не широките и свободни палта. Заложете на колани с ясна кройка, вталени или с добавени колани и няма да сбъркате. Все пак оставете широките овърсайз палта, защото ще са отново на мода някой ден.

9 Необичайни цветови комбинации, вместо класическите такива. Свикнали сме да съчетаваме цвета на обувките с този на чантата, но това е лош моден навик. Тенденциите на 2017 показват, че това не е нужно повече. Препоръчително е да се акцентира върху чантата, изберете ярък и открояващ се цвят. Можете да съчетаете обувките с цвета на връхната си дреха например.

10 Дамски помпи обувки, вместо високи маратонки. Маратонките с задна част на платформа се сменят с класическите поми обувки. Тези обувки са перфектен завършек към вашия имидж. Ако сте избягвали този вид обувка до сега е време да експериментирате, защото те също изглеждат страхотно на всяка жена.

Charleslic

<a href=https://www.viagrapascherfr.com/>Show more!..</a>


Невалидно

Невалиден